beroozresaanorganic@gmail.com

تفاوت عسل ارگانیک و عسل معمولی

دوشنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۸، ۰۹:۵۵ ق.ظ

چرا عسل خام و ارگانیک از عسل معمولی بهتر است؟

عسل یک محصول غذایی مفید و اکسیر پرارزش حیاتی است که از قرن ها پیش به عنوان عالیترین و مقوی ترین غذاها شناخته شده است. عسل به سبب ویژگی های شفابخش خود به عنوان دارو و درمان اکثر بیماری ها در بین تمام ملل کاربرد داشته است. 

ماده ی اصلی عسل، شهد گل و گیاهان معطر و شفابخش است که پس از مکیده شدن توسط زنبورها، تغییر شکل و ساخته می شود و به عنوان یک غذای خوشمزه و کامل در دسترس انسان قرار می گیرد.

عسل ارگانیک

عسل خام به عسلی گفته می شود که از شهد گل هایی تهیه می شود که یه آن گل ها مواد شیمیایی اسپری نشده است، به عبارتی عسلی که در کندوها تولید می شود به طور خالص عسل خام و عسل ارگانیک است، اما عسلی که طی مراحل مختلف فرایند هایی مانند پاستوریزاسیون بر روی آن انجام شده است را عسل معمولی یا غیر طبیعی می گویند. خرید عسل طبیعی و اضافه کردن آن به رژیم غذایی به سبب خواص مغذی آن برای سلامتی شما بسیار سودمند می باشد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی